Zaterdag 25 juni: Text Day

Laat een origineel Kaagman-shirt maken

Op vakantie loopt iedereen graag in een T-shirt, omdat het lekker warm is. Maar het ene shirt is het andere niet. Een blanco shirt is saai, terwijl een opdruk vaak niet origineel is, daar zijn er immers duizenden van gemaakt.

Dus waar vind je nu nog een bijzonder shirt om toch nog op te vallen deze zomer? Bij Stencil kunstenaar Hugo Kaagman. Hij heeft in veertig jaar heel veel stencils uitgesneden en sommige teksten passen precies op een T-shirt.

Op zaterdag 25 juni 2016 is het Text Day bij artKitchen. Van 14.00 tot 18.00 uur kun je een katoenen kledingstuk laten bespuiten met een tekst door Hugo Kaagman. Op de naastliggende Albert Cuyp zijn shirts verkrijgbaar vanaf 4 euro.
Een eenmalige kans om iets unieks te krijgen en dat slechts voor 20 euro!

Bring your own shirt!!!


Shirt text day [jpg]

ArtKitchen Gallery
Hemonylaan 6a
1074 BE Amsterdam
020 6223422 / 0622803829
Project
Art of Living, Inc. Strippenkaart
Amsterdam Sixties Tour
Lees verder
Tentoonstelling
artKitchen op Rotterdam Contemporary 2016
artKitchen is van 10 t/m 14 februari vertegenwoordigd op Rotterdam Contemporary 2016. In onze stand zal werk getoond worden van Pet van de Luijtgaarden, Hugo Kaagman, Hein de Kort en Cedric Laquieze. Kijk voor meer info over Rotterdam Contemporary op http://www.rcartfair.com/
Lees verder
Nieuws
4 maart 2016
Kaagman op Street Art expo in Italië
Het werk Dr Rat van Hugo Kaagman zal de komende maanden te zien in het Italiaanse Bologna. Daar organissert Palozzo Pepoli de tentoonstelling Street Art - Banksy & Co, die te zien is van 18 maart tot en met 26 juni 2016. Kijk voor meer info op http://www.genusbononiae.it/mostre/street-art-bansky-co-larte-allo-urbano/
Lees verder