Experiment stopt na vijf jaar
    • Afsluiting Kunst Reserve Bank
    • in ArtKitchen Gallery 
    • Zondag 30 april 
    • 12:00 - 24.00 uur

Presentatie serie Zoro Feigl

Het was aan de jonge kunstenaar Zoro Feigl* de eer om de laatste officiële serie munten te ontwerpen voor de KRB. De presentatie van deze serie staat om 16.00 uur op het programma. Feigl heeft een serie zeer praktische munten gemaakt die ook kunnen dienen als o.a. waterpas en ringsleutel (M8).

SPECIALE LEDENAANBIEDING

De KRB heeft sinds 1 mei 2012 met toestemming van De Nederlandsche Bank vele series munten uitgegeven die ontworpen zijn door bekende kunstenaars. Hiervan liggen er van verschillende series nog een aantal onverkocht in de bankkluis. Op vertoon van een munt of certificaat kunt u deze munten 30 april aanschaffen met maar liefst 50 procent korting! Een unieke kans om de serie van uw favoriete kunstenaar compleet te maken.

Nog geen lid? U wordt automatisch lid bij aanschaf van een munt. Ofwel, voor de eerste munt betaalt de reguliere wisselwaarde. Vervolgens heeft u de kans om munten aan te schaffen tegen de helft van de prijs.

Serie munten door Bill Drummond
Serie munten door Bill Drummond
Open einde?

Na het aftellen op 1 mei zijn de munten niet meer inwisselbaar bij de bank. Tijdens de feestelijke afsluiting kunnen leden stemmen voor een tijdelijke voortzetting van de bank. Hierdoor kunnen nog enkele series uitgebracht worden die wel voor 1 mei op de planning stonden, maar het helaas verloren hebben van de tijd. De nieuwe series kunnen in dat geval dus wel gekocht worden, maar niet meer worden ingewisseld.

*) Zoro Feigl courtesy C&H gallery
Back