Andries de Marez Oyens en Chris Heijens: Digital Desserts

Finissage Digital Desserts,  Andries de Marez Oyens en Chris Heijens.

Vrijdag 30 maart, 17.00 uur - 19.00 uur.

WAT Kunstenaars Andries de Marez Oyens en Chris Heijens vertellen over hun werk tijdens de afsluiting van Digital Desserts.
WAAR artKitchen Gallery, Hemonylaan 6a, Amsterdam.
WANNEER Vrijdag 31 maart 2017, 17.00 - 19.00 uur.

Helaas is het einde van Digital Desserts alweer in zicht: zaterdag 1 april is de laatste kans dat u de tentoonstelling kunt bezoeken. Een dag eerder, op vrijdag 31 maart van 17.00 tot 19.00 uur, zullen we de expositie op feestelijke wijze afsluiten en zullen de kunstenaars aanwezig zijn om te vertellen over hun werk.

Over de expositie

Vanaf zaterdag 11 maart t/m zaterdag 1 april kunt u in artKitchen getuige zijn een sterk staaltje technologie met een maatschappijkritische inhoud. Digital Desserts is een expositie die bestaat uit vijf installaties van de kunstenaars en ontwerpers Chris Heijens en Andries de Marez Oyens. De twee zullen daarnaast ook een multiple presenteren.
Read more

SuperArtMarket

9 december 2016 - 7 januari 2017

Nu het einde van het jaar langzaam in zichtkomt, wordt traditiegetrouw de galerie Art Kitchen omgebouwd tot SuperArtMarket: de enige supermarkt die kunst als een levensmiddel ziet. Vanaf 9 december tot 7 januari kunt u hier terecht voor als u bijvoorbeeld nog op zoek bent voor een origineel kerstcadeau.

In de SuperArtMarket vind u werk van onder andere Janine Schimkat, Bert Teunissen, Cedric Laquize, Uli, Narita Tadaaki en Pet van de Luijtgaarden.