Wijziging openingstijden

artKitchen komende tijd ook buurtbakkerswinkel
Dagelijks geopend met ambachtelijk brood van MAMA 

Voor je dagelijkse ambachtelijk brood - en patisserie - hoef je tijdens deze bange dagen niet ver de deur uit. ArtKitchen Gallery en bakkerij MAMA hebben de handen in één geslagen, waardoor het heerlijke brood nu doordeweeks tussen 11.00 en 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur gewoon bij jou om de hoek verkrijgbaar is.

We zijn onze dierbare buren graag van dienst zijn met onze dagelijkse broodservice. We begrijpen dat sommigen liever helemaal niet de deur uitgaan. Met alle onzekerheden die er bestaan is het heel verstandig om elk risico tot een minimum te beperken. We bezorgen je bestelling daarom met alle liefde aan huis.


Fijnproevers zullen het brood van bakkerij MAMA ongetwijfeld kennen van hun favoriete restaurant. Door de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken en restaurants gesloten zijn, wordt MAMA door velen gemist. Met onze buurtbakkerswinkel is de oplossing gelukkig dichterbij dan je denkt. En daarmee is het bovendien ook een heerlijke manier om je locals te supporten.Praktische info

  • Adres: ArtKitchen Gallery, Hemonylaan 6a, Amsterdam.

  • Open: doordeweeks van 11.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

  • Geef om elkaar en houd altijd anderhalve meter afstand van elkaar.

  • In de winkel mag slechts één persoon naar binnen. Als je eventueel even moet wachten, dan hebben we een bankje in een heerlijk zonnetje staan.

  • Meer info over bakkerij MAMA kun je hier vinden. Bestel je biologisch, ambachtelijk brood direct

  1. Kies je favoriete brood hieronder op de bestellijst.

  2. App je bestelling door naar 06 14 23 21 35 (Karel) of 06 22 80 38 29 (Jeannette).

  3. De volgende dag wordt het brood met veel zorg en liefde in de bakkerij in Zwanenburg gebakken en ligt het in artKitchen voor je klaar.

  4. In onze bakkerswinkel zijn werken te zien van onder meer de kunstenaars Karel Goudsblom en Hugo Kaagman. Vergeet dus vooral niet om even om je heen te kijken, want van brood alleen kan de mens immers niet leven.


Nam June Paik 12.3.2020 -15.4.2020
Nam June Paik

Celebratory opening event 12.3.2020 during which a new CultClub publication will be sold for 25€ instead of 35€ throughout the exhibition.
Soup, drinks and unseen video projections of Nam June Paik


Thursday 12.3.2020 From 17:00 onwards 
19:00 video program with an introduction by media artist Raoul Marroquin
For reservations: Info@artkitchen.nl

Read more